Έκθεση

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας

Μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα τα προϊόντα μας στον άνετο και προσεγμένο εκθεσιακό χώρο του καταστήματός μας.

Τα πεπειραμένα και άρτια καταρτισμένα στελέχη μας σας περιμένουν για να σας παρουσιάσουν με τη μεγαλύτερη ευελιξία φωτιστικές ιδέες, που θα δώσουν μία νέα αξία στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο, ικανοποιώντας παράλληλα στον μέγιστο βαθμό κάθε εξειδικευμένη ανάγκη του σύγχρονου και του κλασικού design.

 

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 09:00-15:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00-14:00 & 17:30-21:00

Η εταιρεία «ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ» απαρτίζεται από έμπειρα εξειδικευμένα στελέχη, πρόθυμα και ικανά να σας εξυπηρετήσουν.Δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτιστικών και επίπλων για πάρα πολλά χρόνια.Με μια δυναμικά παρουσία που δίνει έμφαση στην αισθητική των διαχρονικών επιλογών, οι οποίες διατηρούν ανέπαφη τη γοητεία τους στο πέρασμα του χρόνου.

Η επίσκεψη στον χώρο μας θα σας εκπλήξει ευχάριστα για τους λάτρεις του κλασικού και νεοκλασικού ύφους.Στο τομέα της κατασκευής, η διάθεση μας για καλλιτεχνική δημιουργία θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων ενδυναμώνει τη δυνατότητα της αισθητικής έκφρασης για κάθε γούστο και ζήτηση.Η πλούσια συλλογή μας αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα αισθητικής αντίληψης στο δημιουργικό χώρο του φωτισμού και της διακόσμησης.