Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

Κατ’ αρχάς, ο χρήστης/επισκέπτης, πριν συνεχίσει την περιήγησή του στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι Όρους πωλήσεων (του λοιπού «Όροι»), που διέπουν αγορές των προϊόντων μας σ’ αυτό. Προσοχή, η Τέχνη & Λάμψη θεωρεί ότι οι χρήστες/επισκέπτες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, πριν από την επίσκεψή τους σ’ αυτό, έχουν διαβάσει και συμφωνούν ανεπιφύλακτα με τους παρόντες Όρους (όπως και με τους παραπάνω γενικούς Όρους Χρήσης) και ότι τους έχουν αποδεχθεί. Σε περίπτωση διαφωνίας με κάποιον από τους Όρους, καλείται ο χρήστης/επισκέπτης να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Τέχνη & Λάμψη και να εξέλθει άμεσα από τον δικτυακό τόπο αυτό. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία και ερώτηση, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τρόποι Πληρωμής
Τιμές
Ποιότητα
Διαθεσιμότητα
Μεταφορά & Παράδοση
Δικαίωμα Υπαναχώρησης
Επιστροφή Προϊόντων

Τρόποι Πληρωμής
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω 4 τρόπους:

-Με αντικαταβολή. Η Τέχνη & Λάμψη σας δίνει τη δυνατότητα εξόφλησης των προϊόντων που παραγγείλατε κατά την παραλαβή τους. Εξοφλείτε δηλαδή τις αγορές σας στους υπαλλήλους της SPEED COURIER ή της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας, μόλις τα παραλάβετε. Το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό μετρητών της αντικαταβολής είναι €500,00. Ειδάλλως μπορείτε να επιλέξετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή εξόφληση με πιστωτική κάρτα, πριν την αποστολή τους. Τέλος για παραδόσεις εντός Αττικής παρέχεται η δυνατότητα αντικαταβολής με πιστωτική κάρτα μέσω ασύρματου POS.

-Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας μας σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω τράπεζες σας διευκολύνει καθώς και μέσω e-banking:

* Δικαιούχος εταιρεία: Δημητρίου Άννα. Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και στη συνέχεια να μας στείλετε το αντίγραφο της τράπεζας στο φαξ 210-2848539 ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 210-2848539.

-Με παραλαβή κι εξόφληση από το κατάστημα. Τώρα η Τέχνη & Λάμψη σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας κατά την παραλαβή τους από το κεντρικό μας κατάστημα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση, σημαντικό είναι να έχετε επικοινωνήσει πρώτα μαζί μας (210-2848539) ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα.

-Με πιστωτική κάρτα. Εξοφλήστε με πιστωτική κάρτα και επωφεληθείτε μέχρι 6 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις. Για παραδόσεις εντός Αττικής παρέχεται η δυνατότητα αντικαταβολής με πιστωτική κάρτα μέσω ασύρματου POS. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.technilampsi.eu δέχεται τις πιστωτικές κάρτες VISA,MASTERCARD,MAESTRO,ELECTRON,AMERICAN EXPRESS. Μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια, να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας στην τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και το PIN. Το αυτοματοποιημένο σύστημα δεν δέχεται δόσεις στις κάρτες Visa και Mastercard της ΕΤΕ και Diners της CitiBank. (Επικοινωνήστε μαζί μας σ’αυτή την περίπτωση) .

Οι παραγγελίες εξωτερικού μπορούν να εξοφληθούν μόνο με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε κάποιο λογαριασμό της εταιρείας πριν την αποστολή των προϊόντων και αφού προηγηθεί υπολογισμός και προσθήκη στο ποσό, των αντίστοιχων εξόδων αποστολής κατά περίπτωση.

Τιμές
Οι τιμές των προϊόντων που εκτίθενται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ποιότητα
Τα προϊόντα της Τέχνη & Λάμψη που εκτίθενται στον παρόντα δικτυακό τόπο έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους της Εταιρείας. Παρόλα’τα αν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, καλούνται ο χρήστες/επισκέπτες να επικοινωνήσουν άμεσα με την Τέχνη & Λάμψη, η οποία θα μεριμνήσει για την άμεση επίλυσή του.

Αγοράζοντας από το Internet πρέπει να γνωρίζετε ότι:

Τα χρώματα που φαίνονται στην ιστοσελίδα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες (φυσικά υλικά, διαφοροποιήσεις στην μαζική παραγωγή, συνθήκες φωτογράφησης κτλ.) -συμπεριλαμβανομένων και των ρυθμίσεων οθόνης του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας.
Οι αναγραφόμενες διαστάσεις είναι κατά προσέγγιση και ενδέχεται να είναι ανακριβείς.

Διαθεσιμότητα
Όλα τα προϊόντα έχουν συγκεκριμένη διαθεσιμότητα-υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορούμε να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας.

Μεταφορά & Παράδοση
Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης είναι 10 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Κατά την αποστολή της παραγγελίας στην εταιρία υπάρχει σαφής ενημέρωση για το κόστος των μεταφορικών. Η Τέχνη & Λάμψη δεσμεύεται να αντικαταστήσει οποιοδήποτε προϊόν της που παραγγέλθηκε από το ηλεκτρονικό της κατάστημα και δεν παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση. Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα γίνονται δεκτές επιστροφές, αντιστοιχεί σε 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αρχικής παραλαβής των εμπορευμάτων από τον πελάτη. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην εκτέλεση παραγγελιών που οφείλονται σε ανωτέρα βία. Πολιτική της Εταιρείας είναι να μην παραδίδει δέματα σε ανήλικα άτομα που δεν έχουν γραπτή εξουσιοδότηση από τον γονέα/κηδεμόνα του.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης
Ο χρήστης/πελάτης μπορεί να παραλάβει το προϊόντα που παρήγγειλε χωρίς καμία δέσμευση. Σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη ή αν, παρ’ όλη την προσοχή που δίνει η Τέχνη & Λάμψη στην ποιότητα των προϊόντων της, δεν μείνει ικανοποιημένος από αυτά, μπορεί να επιστρέψει το προϊόν που θέλει. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η Τέχνη & Λάμψη δεσμεύεται να επιστρέψει άμεσα την αξία του προϊόντος αυτού, με τραπεζική επιταγή στο όνομα του πελάτη που αναγράφεται στην παραγγελία. Σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 4 παρ. 10 του ν. 2251/1994 που αφορά τις συμβάσεις εξ αποστάσεως, το ως άνω δικαίωμα υπαναχώρησης μπορεί να ασκηθεί από τον χρήστη/πελάτη με δήλωσή του προς την Εταιρεία, αναιτιολόγητα, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος που αφορά. Από την πλευρά του, ο χρήστης/πελάτης οφείλει να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στην Εταιρεία, άθικτο, στην αρχική του συσκευασία, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής. Τυχόν επιστροφές γίνονται δεκτές από την Εταιρεία μόνον για προϊόντα που επιστρέφονται άθικτα, στην αρχική τους κατάσταση, μαζί με την απόδειξη λιανικής πωλήσεως και χωρίς να έχει καταστραφεί η αρχική τους συσκευασία.

Επιστροφή Προϊόντων
Προσοχή, οποιαδήποτε επιστροφή πρέπει να πραγματοποιείται σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών από την αρχική παραλαβή του προϊόντος και ο χρήστης/πελάτης οφείλει να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στην αρχική του συσκευασία. Σε περίπτωση επιστροφής παραγγελθέντος προϊόντος για αντικατάστασή του από την Τέχνη & Λάμψη, η Εταιρεία αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής του αντικατασταθέντος προϊόντος.